Midtjyskflyveklub & flyveskole

Fra drøm til virkelighed

I Midtjysk Flyveklub og Midtjysk Flyveskole gør vi drømme til virkelighed. Hvad enten du drømmer om at lære at flyve, du allerede har flycertifikat eller du blot godt kunne dig at prøve en tur i en lille flyvemaskine. I såvel flyveklubben som flyveskolen ser vi det som vores fornemmeste opgave at skabe oplevelser og gøre mennesker glade. Derfor går vi op i sikkerhed og omsorg for den enkelte person samtidig med, at vi holder priserne på et niveau, så flest mulige kan være med.

Cessena 182 Herning

Bliv Pilot

I Midtjysk Flyveskole kan du lære at flyve. Midtjysk Flyveskole er en af Danmarks største flyveskoler, men samtidig er vi også en af de absolut billigste, hvad enten du skal lære at flyve eller du skal have opgraderet et eksisterende certifikat.

I en travl hverdag med arbejde og familie kan det være svært at afsætte tid i dagligdagen, derfor siger vi også ”Vi har tid, når du har tid”, hvad enten det er weekend, aften eller ferie. Læs mere om dine muligheder her.

Er pilot

Midtjysk Flyveklub er Danmarks 2.største motorflyveklub med over 200 medlemmer. I Midtjysk Flyveklub har vi 4 forskellige klubfly, som flyver rigtig meget og som klubbens medlemmer kan leje til yderst fornuftige priser.

Midtjysk Flyveklub har en aktiv bestyrelse og en masse aktive medlemmer, der arrangerer en masse aktiviteter for klubbens øvrige medlemmer. I Midtjysk Flyveklub går vi nemlig op i at skabe oplevelser og udleve drømme Læs mere om dine muligheder her (link til ”Er pilot”)

Rundflyvning / Pilot for en dag

I Midtjysk Flyveklub har vi en masse erfarne piloter, som elsker at flyve, og som gerne stiller op for at give andre glæden af en flyvetur. Hvad enten det er en lille tur i nærområdet, en længere tur eller du selv vil prøve at flyve, så kan du få det præcis, som du ønsker det.

Eller du kan give et gavekort til én, du synes fortjener en flyveoplevelse. Læs mere om dine muligheder her

Midtjyskflyveskole

er en professionel flyveskole over 30 års erfaring i uddannelse af piloter. Skolen tilbyder både teoretiske kurser og praktisk skoling. Såvel teoriundervisning som praktisk skoling foregår når du har tid samt, hvis du ønsker det, med den samme instruktør under hele forløbet.

Herunder får du en kort introduktion til Midtjysk Flyveskoles teorikurser og praktiske skoling.

Teorikurser Flyveskole Tabel
Praktisk Skoling tabel Flyve

Du kan læse mere om Midtjysk Flyveskoles forskellige uddannelser, priser og muligheder på

Er Pilot i forvejen

Midtjysk Flyveklub

er kun 12 år gammel, men trods det alligevel Danmarks 2.største motorflyveklub med over 200 medlemmer. En flyveklub er en klub for piloter og andre med interesse for flyvning. I Midtjysk Flyveklub er langt de fleste medlemmer piloter eller elever i Midtjysk Flyveskole, hvis primære formål med at være medlem af Midtjysk Flyveklub er at leje klubbens fly. En del er dog også medlem for at støtte klubben eller deltage i klubbens mange arrangementer.

Der kan være mange grunde til at melde sig ind i en flyveklub. Hos Midtjysk Flyveklub skyldes det især:

  • Klubbens fly, som er 100% klubejede og som alle klubbens medlemmer kan leje til en absolut billig pris
  • Klubbens sociale liv med fx åbent hus og klubaftner og fælles aktiviteter som fx klubture
  • Klubbens mange aktiviteter, som spænder lige fra foredrag og aktivitetsaftner /-dage med forskelligt indhold til ugelange flyveture til fx Nordkap og Marokko.

Hvert år afholder klubben forskellige arrangementer fx aktivitetsdage, foredrag, klubture rundt i vores dejlige Danmark og det store udland. Specielt weekend-turene, hvor også ægtefæller er med og hvor der blive hygget mere end der bliver fløjet. Det samme gælder de ugelange ture rundt i Europa og Nordafrika, hvor det især er flyvning ud i det ukendte, der er i fokus, er populære.

Alle kan blive medlem af Midtjysk Flyveklub. For at kunne leje klubbens fly kræves kun to ting: at man er aktivt medlem af klubben (400 kr pr år), samt at man har rettighed til at flyve det fly, man vil leje. Har man ikke certifikat eller er ved at tage det, kan man alligevel blive medlem af klubben og derved få tilbud om deltagelse i såvel klubturene som de forskellige arrangementer, klubben i øvrigt afholder.  

Rundflyvning / Pilot for en dag

Vi tilbyder rundflyvning primært i Midtjylland, men i princippet i hele Danmark. Flyveklubben har mange piloter, som gerne lægger tid til mod at få lidt flyvetid.

Prisen afhænger af, hvor langt vi skal flyve, og om du vil noget mere fx have en prøvelektion, hvor du selv er med til at flyve flyet.

Herunder er et par eksempler. På alle ture (bortset fra ”Pilot for en dag/prøvelektion”) kan der være 2 granvoksne eller 3 lidt mindre personer

        15-20 minutters flyvning omkring Herning /
Ikast:

Pilot for en dag/prøvelektion: briefing og debriefing + ½ times flyvning som pilotaspirant (dvs. du er med til at styre flyet) incl. instruktør:

En længere tur fx rundt om Ringkøbing Fjord: 

KONTAKT OS HER

Du kan læse mere om Midtjysk Flyveskoles forskellige
uddannelser, priser og muligheder på www.midtjyskflyveskole.dk

E-mail

h.b.sunds@secret.dk

Ring til Henning

28186746 - Klub: http://www.midtjyskflyveklub.dk/ - Skole: https://www.midtjyskflyveskole.dk/

Logo herning

Skinderholmsvej 25

Dk-7400 Herning

Tlf: +45 97 14 12 44

Email: Ekhg@ekhg.dk

 

HERNING LUFTHAVN ApS

CVR: 36888318

Åbningstider: man – fre 08:30 – 16:00

Herning Lufthavn